Concerttip: The Altered Destiny in The HUB

Posted by on jan 28, 2014 | 0 comments

The Altered DestinyLiefhebbers van neo-jazz en soul kunnen aanstaande vrijdag hun borst natmaken bij de intelligente composities, boeiende improvisaties en infectieuze ritmes van de Haagse formatie The Altered Destiny. Opnieuw geeft dit weerzinwekkende trio een intiem optreden in hun The  HUB.

The Altered Destiny staat onder leiding van de New Yorkse pianist en componist Andrew Apollos. Hij werkt samen met de Hongaarse bassist Andor Horváth en de eveneens uit New York afkomstige drummer Anthony Davis. Alleen al het aanschouwen van de compleet in zijn spel opgaande Apollos is van een bijzondere geëxalteerdheid die je zelden ziet.

Up close and personal
De formatie trad eerder op tijdens het Jazz Festival Delft en twee weken geleden stond ze nog in Café Miles in Amersfoort. Op 22 februari geeft de groep een concert in de prestigieuze North Sea Jazz Club. Nu is je kans om deze weergaloze muzikanten up close and personal aan het werk te zien in hun sfeervolle privédomein The Soul(power)Pop HUB (in het kort The HUB). Deze sessies zijn gebaseerd op de legendarische New Yorkse ‘loft-parties’ uit de jaren zeventig en de sfeer van kleine underground jazzclubs. Zonder enige twijfel is The Altered Destiny een van de beloftes voor 2014!

Informatie
Tickets voor deze bijzondere avond kosten 20 euro, inclusief een consumptie en bestel je via: www.livefromthehub.entranz.nl. De aanvang is 21:00 uur. The HUB ligt aan de Parallelweg in het bedrijvencentrum Falckhof, vlak naast het NS-station Hollands Spoor in Den Haag. Wees er wel snel bij, want het aantal kaarten is beperkt door de intieme setting. Na je bestelling ontvang je een e-mailbevestiging met daarin alle gegevens die je moet weten. Meer informatie over The Altered Destiny vind je op de officiële website www.thealtereddestiny.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)