VIP-rondleiding Paisley Park

Posted by on aug 9, 2017 | 0 comments

Serge Julien - Paisley ParkAfgelopen weekend maakte ik op de terugweg van Orlando naar Amsterdam een tussenstop in Minneapolis. Met een ruime overstaptijd van 20 uur greep ik de kans mezelf te trakteren op een VIP-rondleiding door het legendarische Paisley Park in Chanhassen. Een bijna surrealistische belevenis om in het heilige studio-wooncomplex van mijn veel te vroeg overleden muziekheld Prince rond te wandelen.

De bijzondere gitaren, de paarse motor uit Purple Rain, de flamboyante kostuums, de repetitieruimte-concerthal, de opnamestudio’s, een meditatiekamer, ontelbare gouden en platina platen, Grammy awards, een Plymouth Prowler en Bentley, handgeschreven teksten, luisteren naar onuitgebrachte tracks en nog veel meer, het kwam allemaal voorbij. En misschien nog wel het leukste: een uitstekende brunch, bereid door de chef-kok van Prince.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)