Gedreven Tasha’s World met nieuw werk in Paard van Troje

Posted by on mei 26, 2013 | 0 comments

Tasha's WorldAlsof ze nooit was weggeweest, gaf soulzangeres Tasha’s World op zaterdag 25 mei na vijf jaar achter de schermen van de muziekwereld te hebben gewerkt, een bezield optreden in de Haagse muziektempel Paard van Troje. Met een nieuwe groep jonge muzikanten liet de zangeres werk horen van haar jongste album BLCK GLD

Het publiek in Den Haag was getuige van de terugkeer van de Rotterdamse in topvorm. De sympathieke Natascha Slagtand, zoals haar echte naam luidt, had er overduidelijk zin en zocht veel interactie in het intieme Paard.

Het optreden focuste met name op haar uitstekende nieuwe album BLCK GLD. Die gaat door waar haar voorgaande plaat World Domination ophield: veel soul met toefjes jazz en pop zoals in het zwoele Mellowdy, Give It To Me Low, het persoonlijke New Me Dawning en het indrukwekkende Tainted waarin de zangeres zichtbaar geëmotioneerd raakte. De uitstapjes naar disco in het BLCK MOON en Give Me Tonight gingen erin als zoete koek.

Terug in de tijd
Naast nieuw werk nam Tasha’World haar publiek ook mee terug in de tijd met nummers als All That’s On My Mind en Jah Bless van respectievelijk haar titelloze debuut en World Domination. Met deze platen trad ze destijds op tot in de verste uithoeken van de wereld. De liedjes klonken tijdloos goed en werden door de zangeres en haar band met net zoveel gedrevenheid voorgeschoteld als de nieuwe songs.

Voorste regionen
De praatgrage diva toonde warmte en liefde naar haar oude en nieuwe fans die zichtbaar genoten van een onvergetelijk avondje muziek waar de soul en groove vanaf spetterde. Natascha’s zang klonk zuiver, vertrouwd en passievol. Haar acht man sterke begeleidingsgroep speelde als een gedrilde eenheid van een gevaarlijk hoog niveau. Leuk was ook dat haar 19-jarige dochter Tashell deel uitmaakte van het driekoppige achtergrondkoor. Met de steengoede kwaliteit van het nieuwe werk is Tasha’s World terug en maakt ze grote kans om weer in de voorste regionen van het muziekpeloton aan te sluiten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)