Nieuwe single en album Ntjam Rosie

Posted by on dec 16, 2014 | 0 comments

Ntjam RosieOp 12 februari aanstaande komt het nieuwe album van Ntjam Rosie uit, getiteld The One. Als voorproefje lanceert de Rotterdamse singer-songwriter vandaag via iTunes en Spotify de veelbelovende titeltrack op single.

Sloeg Rosie op voorganger At The Back Of Beyond een brug tussen pop en jazz, op de nieuwe plaat keert de van oorsprong Kameroense zangeres terug naar de roots waarmee ze bekend werd: jazz, soul, world en gospel. Op The One steekt ze haar liefde voor inspiratiebronnen als Sade, India.Arie en Patrice Rushen niet onder stoelen of banken. Gemengd met haar onmiskenbare unieke sound, voegt Rosie straks opnieuw een fascinerend nieuw hoofdstuk toe aan haar groeiende oeuvre.
Tour
Momenteel is Rosie op tour langs diverse podia. Ze treedt op met trompettist Michael Varekamp die een succesvolle ode aan Miles Davis doet. Daarnaast staat de charismatische zangeres ook met haar eigen band in diverse steden. Tijdens die shows geeft de Rotterdamse een sneak preview van The One en brengt ze naast een selectie van ouder werk ook covers van haar inspiratiebronnen. Op de dag van de albumrelease trapt Ntjam Rosie een clubtour af in LantarenVenster in haar thuishaven. Tijdens die concertreeks zal ze prominent haar nieuwe werk presenteren. Meer informatie vind je op de officiële website www.ntjamrosie.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)