Vette grooves van LeslieNielsen in Regentenkamer

Posted by on nov 10, 2013 | 0 comments

LeslieNielsenZondagmiddag 17 november belooft het dak eraf te gaan in de Regentenkamer. Dan brengt het Rotterdamse trio LeslieNielsen een bezoek aan het Haagse muziekpodium. Met hun vette grooves en excellente muzikantenschap zorgt dit gezelschap voor de perfecte afsluiting van je weekend.

LeslieNielsen bestaat uit gitarist Bas van der Wal (Shirma Rouse en Benjamin Herman), drummer Salle de Jonge (Shirma Rouse en The Fresh Cuts) en Niels Spee op Hammond, clavier en bass synth. Hoewel de basis van de muziek in de jazz ligt, is er een duidelijk gevoel voor soul hoorbaar, maar ook heupwiegende hiphop en een flinke teug aan funk om het geheel ranzig op te spizen. Liefhebbers van de band Soulive komen met LeslieNielsen prima aan hun trekken.

Roy Hargrove
Eerder stond het trio al in Paradiso en Tivoli, maar ook op het North Sea Jazz Festival. Daarnaast speelde de groep met grote namen als Roy Hargrove en The Pee Wee Ellis Band. Hargrove vertelde na afloop: “That shit was hot!” Waar en met wie ook, LeslieNielsen zorgt steevast voor angstaanjagend gedreven concerten waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. De grooves van dit trio zijn onweerstaanbaar en zorgen ervoor dat de adrenaline in je lichaam stijkt naar kwikniveau.

Informatie
Kaarten voor het concert van LeslieNielsen kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur van de Regentenkamer. Je kunt vanaf 15:30 uur naar binnen en de aanvang is 16:00 uur. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)