Zintuigprikkeling tijdens tweede editie The Woo

Posted by on sep 10, 2013 | 0 comments

The WooOp vrijdag 13 september is Lantaren Venster in Rotterdam het toneel voor de tweede editie van The Woo. Niet geringe namen als Pete PhillyTasha’s WorldJenny Lane en June Noa zijn deze keer de publiekstrekkers. De avond wordt afgesloten met de film Leaving Mandela Park

The Woo biedt met een mix van jazz, poëzie en film een intiem en zintuigprikkelend uitgaansconcept. De eerste editie vond plaats in april van dit jaar. Sabrina StarkeTim WesKim Hoorweg en Nanda Akkerman sierden die avond het podium. Daarnaast werd de muziekcomedy The Sapphires vertoond. Het leverde unaniem positieve reacties op die leidden tot het besluit voor een vervolg.

Veelbelovend programma
Ook de tweede editie van The Woo liegt er niet om met een veelbelovend programma. Rapper Pete Philly scoorde met Perquisite hits als Mysterie Repeats en Time Flies, en won de prestigieuze Zilveren Harp. Soulzangeres Tasha’s World bracht kortgeleden na een lange stilte haar derde album uit waarop ze een bruisende mix van muziekinvloeden laat langskomen. Motown soul en funk wordt tijdens The Woo gebracht door podiumbeest June Noa . De soulvolle singer-songwriter Jenny Lane bracht twee albums uit, zong eerder bij Anouk en stond in het voorprogramma van Joss Stone.

Na de pauze wordt de film Leaving Mandela Park vertoond. Een documentaire waarin een aantal kinderen worden gevolgd die met muziek en dans overleven in de Zuid-Afrikaanse townships. De host van The Woo is de Radio 6-presentator Winfried Baijens, bekend van radioprogramma’s als Winfried Draait DoorDe Zwarte Lijst en verslaggeving van het North Sea Jazz Festival.

Tickets voor The Woo kosten 25,00 euro en bestel je via de website van Lantaren Venster. De aanvang is om 20.00 uur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)